Promotions

Όροι & Προϋποθέσεις

2 Goals Ahead Early Payout (Ποδόσφαιρο) [Εκδ. 1.1, 01/2024]

1.Η προσφορά είναι διαθέσιμη για νέες εγγραφές και υφιστάμενους πελάτες της in2bet.com.cy (εφεξής αναφέρεται ως « Η Εταιρεία»).

2.Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη από 01 Ιανουαρίου 2024 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024.

3.Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για κατοίκους Κύπρου.

4. Η προσφορά «2 Goals Ahead Early Payout» είναι έγκυρη μόνο για στοιχήματα που έχουν καταχωρηθεί μέσω της σελίδας www.in2bet.com.cy

5.Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για επιλεγμένα γεγονότα ποδοσφαίρου πριν την έναρξη τους και την αγορά νικητή (Γηπεδούχος ή Φιλοξενούμενος)
Εάν πελάτης ποντάρει σε νίκη ομάδας, πριν την έναρξη του αγώνα (επιλεγμένα γεγονότα) και η ομάδα η οποία επέλεξε να κερδίσει, προηγηθεί με δύο τέρματα διαφορά κατά την διάρκεια του, τότε το σημείο θα διευθετείται έως κερδισμένο, ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος αγώνα.
Παράδειγμα
Πελάτης ποντάρει πριν την έναρξη του παιχνιδιού σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Wolves – Man City (επιλεγμένο γεγονός) σε νίκη της Man City. Η Man City κατά την διάρκεια του αγώνα πετυχαίνει 3ο γκολ και προηγείται με σκορ 3-1. Αυτό σημαίνει ότι το σημείο διευθετείται έως κερδισμένο καθώς η ομάδα που επέλεξε ο πελάτης έως νικητή, έχει προηγηθεί με διαφορά 2 τερμάτων.

6. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένα γεγονότα και διοργανώσεις ποδοσφαίρου: Παγκόσμιο Κύπελλο (συμπεριλαμβάνονται όλα τα Προκριματικά εκτός Ασίας και Ωκεανίας), Euro (συμπεριλαμβάνονται τα Προκριματικά), Copa America, Africa Cup of Nations (φάση ομίλων και έπειτα), UEFA Nations League, Champions League (Φάση των Ομίλων και έπειτα), Europa League (Φάση των Ομίλων και έπειτα), Europa Conference League (Φάση των Ομίλων και έπειτα), Copa Libertadores (Φάση των Ομίλων και έπειτα), Copa Sudamericana (Φάση των Ομίλων και έπειτα), 1η κατηγορία (Κύπρος), Super League 1 (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), Serie A (Ιταλία), Primera Division (Ισπανία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Ολυμπιακοί Αγώνες, FA Cup (Αγγλία), Copa del Rey (Ισπανία), DFB Pokal (Γερμανία), Coppa Italia, Coupe de France, Brasileirão – Série A, Championship (Αγγλία), League One (Αγγλία), League Two (Αγγλία), EFL Cup (Αγγλία), Serie B (Ιταλία), , Segunda Division (Ισπανία), Liga Profesional (Αργεντινή), Copa de La Liga Profesional (Αργεντινή), Copa Argentina (Αργεντινή), A-League (Αυστραλία), Super League (Κίνα), CFA Cup (Κίνα), J1-League (Ιαπωνία), , MLS (ΗΠΑ), Liga MX (Μεξικό), Copa MX (Μεξικό), Liga de Expansion MX (Μεξικό), Eliteserien (Νορβηγία), Superligaen (Δανία), , Eredivisie (Ολλανδία), KNVB Beker (Ολλανδία), , Premiership (Σκωτία), Allsvenskan (Σουηδία), , Primeira Liga (Πορτογαλία), Supertaca (Πορτογαλία), Taca de Portugal (Πορτογαλία), Super Lig (Τουρκία), FFA Cup (Αυστραλία), DBU Pokalen (Δανία).

7. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για Μονά δελτία και δελτία με Πολλαπλά σημεία .

8. Αν το στοίχημα πληρωθεί πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα στο πλαίσιο της προσφοράς, δεν θα πληρωθεί ξανά και με την ολοκλήρωσή του, αν η επιλογή σου τελικά κερδίσει τον αγώνα.

Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις για όλες τις Προσφορές και τα Μπόνους

[Εκδ. 1.1, 03/06/2024]

1. Όλες οι προσφορές υπόκεινται στους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις οι οποίοι συνοδεύουν τις προσφορές και είναι διαθέσιμοι μέσω της Ιστοσελίδας.

2. Όλες προσφορές περιορίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση ταχυδρομική ή/και IP, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, Skrill κ.λπ.), και συσκευή κινητού τηλεφώνου, ταμπλέτα ή υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας.

3. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος προσφοράς ή υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σειράς στοιχημάτων από ένα παίκτη ή ομάδα παικτών (π.χ. πανομοιότυπες μορφές στοιχηματισμού στο ίδιο γεγονός/αγορές από διαφορετικούς λογαριασμούς παικτών), που εξαιτίας μίας προσφοράς (μπόνους, ενισχυμένων αποδόσεων, δωρεάν στοιχημάτων ή άλλης προσφοράς), οδηγούν σε εγγυημένα κέρδη για τον παίκτη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είτε ατομικά ή ως μέρος μιας ομάδας, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διευθετήσει στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν στοιχήματα ή να ακυρώσει οποιοδήποτε στοίχημα χρηματοδοτήθηκε από τη προσφορά. Επιπρόσθετα, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στο παίκτη μέχρι την αξία της προσφοράς για την κάλυψη διαχειριστικού κόστους.

4. Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε προσφορά/προωθητική ενέργεια.

5. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει την προσφορά ή να αρνηθεί να την παρέχει σε παίκτη, εάν ο παίκτης παραβιάζει τους Όρους & Προϋποθέσεις της Εταιρείας ή εάν η Εταιρεία αντιληφθεί ότι ο παίκτης επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ή καταχραστεί την προσφορά που του προσφέρεται. Σε περίπτωση αποκλεισμού παίκτη από προσφορά, ο παίκτης θα ενημερώνεται αμέσως σχετικά με τον αποκλεισμό του.

6. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή καθώς επίσης και τα κέρδη που έχουν προκύψει από τη χρήση του, από λογαριασμό ο οποίος θεωρείται ότι καταχράται το μπόνους και προβαίνει σε αντικρουόμενα πονταρίσματα με σκοπό να καλύψει τις στοιχηματικές Προϋποθέσεις που απαιτεί το μπόνους.

7. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει οποιαδήποτε προσφορά ή και όλες τις προσφορές από οποιοδήποτε παίκτη ή ομάδα παικτών. Σε τέτοια περίπτωση, ο παίκτης θα λάβει αμέσως αιτιολογημένη ενημέρωση.

8. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει την προσφορά από έναν παίκτη ή/και μια ομάδα παικτών. Για οποιονδήποτε έχει παραβιάσει ή προσπαθήσει να παραβιάσει οποιονδήποτε από τους ειδικούς όρους των προσφορών ή διαπιστώσουμε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά για να αποκομίσει εγγυημένα κέρδη με αγοραπωλησίες στοιχημάτων (arbitrage) ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς, να ακυρώσουμε την προσφορά στον/στους λογαριασμούς αυτόν/αυτούς, καθώς και να αφαιρέσουμε όσα κέρδη προήλθαν από αυτό καθώς και από τυχόν επόμενα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μετά την πίστωση της προσφοράς.

9. Σε περίπτωση όπου η Εταιρεία έχει εύλογες υποψίες να πιστεύει ότι παίκτης ή ομάδα παικτών καταχράται ή προσπάθησε να καταχραστεί ένα μπόνους ή/και μια από τις διαθέσιμες προσφορές, διατηρεί το δικαίωμα να:

  1. Ακυρώσει το μπόνους/προσφοράς που έλαβε ο παίκτης ή οι παίκτες όπως και οποιαδήποτε κέρδη προέκυψαν από το μπόνους/προσφορά, και/ή
  2. Ανακαλέσει, αρνηθεί ή αφαίρεση ένα μπόνους/προσφορά από τον παίκτη ή τους παίκτες, ή/και
  3. Αποκλείσει τον παίκτη ή τους παίκτες από μελλοντικές προσφορές και/ή
  4. Προβεί σε μόνιμο τερματισμό του λογαριασμού του παίκτη με άμεσο χαρακτήρα.

10. Η κατάχρηση των μπόνους ή/και των προσφορών περιλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται, τα ακόλουθα:

  1. Παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων των προγραμμάτων μπόνους, δωρεάν στοιχημάτων ή οποιαδήποτε άλλης προσφοράς
  2. Το άνοιγμα πολλαπλών λογαριασμών για την ενεργοποίηση πολλαπλών μπόνους/δωρεάν στοιχημάτων ή οποιασδήποτε άλλης προσφοράς.

11. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της προσφοράς κατόπιν σχετικής έγκρισης της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και ενημέρωσης του παίκτη, να την αποσύρει οποιαδήποτε στιγμή ή/και να περιορίσει την διαθεσιμότητά της σε ορισμένους πελάτες. Σε περίπτωση αλλαγής των όρων της προσφοράς ή απόσυρσής της θα παραμένουν σε ισχύ οι όροι για τους πελάτες που ήδη έχουν λάβει την εν λόγω προσφορά κατά το χρόνο αποδοχής της, εκτός και εάν αποδέχονται τους νέους όρους σε περίπτωση αλλαγής.

12. Η Εταιρεία προσφέρει καλόπιστα προωθητικές ενέργειες (προσφορές) σε παίκτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να καταργήσει την πρόσβαση ενός παίκτη σε αυτά τα παιχνίδια, σε περίπτωση που υποπτευθεί δόλια χρήση αυτής της προσφοράς και, επίσης, εάν το κρίνει απαραίτητο, να τερματίσει άμεσα τη λειτουργία του λογαριασμού του παίκτη που έκανε την παράβαση. Σε περίπτωση που η Εταιρεία κλείσει έναν λογαριασμό παίκτη που έκανε παράβαση, δεν θα έχει ευθύνη για την αποζημίωση για τυχόν απώλειες παίκτη σε οποιοδήποτε παιχνίδι ή την επιστροφή ποσών στον λογαριασμό παίκτη. Ο όρος «δόλια χρήση» περιλαμβάνει ενδεικτικά τη χρήση λογισμικού ή/και το άνοιγμα πολλαπλών λογαριασμών, προκειμένου να αποκτηθεί αθέμιτο πλεονέκτημα σε μια Προσφορά. Σε όλες τις περιπτώσεις δόλιας χρήσης, Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει όλα τα κέρδη και τυχόν υπόλοιπο που απομένει στον λογαριασμό του παίκτη.

13. Σε περίπτωση διαφορετικής διατύπωσης της Ελληνικής εκδοχής των παρόντων όρων και προϋποθέσεων με εκδοχή άλλης γλώσσας, τότε η Ελληνική εκδοχή υπερισχύει. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας και οι ειδικοί όροι και προϋποθέσεις των προσφορών.

popuppopupGet In2bet AppRegulationsInformationSafer GamblingSafer GamblingCompany

Την διαχείριση του ιστότοπου την έχει η εταιρεία I.T.S Infinity Technology Solutions CY Ltd με αριθμό εγγραφής ΗΕ 399558 και έδρα την οδό Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, 80, Κτήριο Πάνος Εγγλέζος, 5ος όροφος, Διαμ./Γρ. 500, 1077 Λευκωσία, Κύπρος. Οι δραστηριότητες της εταιρείας είναι αδειοδοτημένες και εποπτεύονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) βάσει της άδειας Αποδέκτη Κλάσης Β με αριθμό B016 - η οποία ισχύει από 10 Φεβρουαρίου 2023 μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2025.

Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός. Παίξτε Υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Ο στοιχηματισμός από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά απο το νόμο. Για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια, μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα Ασφαλές Παιχνίδι

© 2024 in2bet.com.cy. ALL RIGHTS RESERVED.