Promotions

Όροι & Προϋποθέσεις

Ενισχυμένες Αποδόσεις [Εκδ. 2.1, 01/2024]

1. Η Προσφορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο για Νέες Εγγραφές και Υφιστάμενους Πελάτες της in2bet.com.cy (εφεξής αναφέρεται ως «Η Εταιρεία»)

2. Η Προσφορά είναι διαθέσιμη από την 1η Ιανουαρίου 2024 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2024.

3. Η Προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για κάτοικους Κύπρου

4. Η Προσφορά είναι έγκυρη αποκλειστικά και μόνο για στοιχήματα που έχουν καταχωριστεί μέσω της πλατφόρμας www.in2bet.com.cy

5. H Προσφορά είναι διαθέσιμη για επιλεγμένα παιχνίδια Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Τένις.

6. Η Προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξή τους και για τις αγορές αποτελεσμάτων «1Χ2» στο Ποδόσφαιρο, «νικητής» στο Τένις και «νικητής συμπεριλαμβανομένου παράτασης» στο Μπάσκετ.

7. Τα επιλεγμένα παιχνίδια θα εμφανίζονται με το εικονίδιο

8. Για την Προσφορά υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης εξαργύρωσης (cash-out)

Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις για όλες τις Προσφορές και τα Μπόνους

[Εκδ. 1.1, 03/06/2024]

1. Όλες οι προσφορές υπόκεινται στους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις οι οποίοι συνοδεύουν τις προσφορές και είναι διαθέσιμοι μέσω της Ιστοσελίδας.

2. Όλες προσφορές περιορίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση ταχυδρομική ή/και IP, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, Skrill κ.λπ.), και συσκευή κινητού τηλεφώνου, ταμπλέτα ή υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας.

3. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος προσφοράς ή υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σειράς στοιχημάτων από ένα παίκτη ή ομάδα παικτών (π.χ. πανομοιότυπες μορφές στοιχηματισμού στο ίδιο γεγονός/αγορές από διαφορετικούς λογαριασμούς παικτών), που εξαιτίας μίας προσφοράς (μπόνους, ενισχυμένων αποδόσεων, δωρεάν στοιχημάτων ή άλλης προσφοράς), οδηγούν σε εγγυημένα κέρδη για τον παίκτη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είτε ατομικά ή ως μέρος μιας ομάδας, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διευθετήσει στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν στοιχήματα ή να ακυρώσει οποιοδήποτε στοίχημα χρηματοδοτήθηκε από τη προσφορά. Επιπρόσθετα, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στο παίκτη μέχρι την αξία της προσφοράς για την κάλυψη διαχειριστικού κόστους.

4. Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε προσφορά/προωθητική ενέργεια.

5. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει την προσφορά ή να αρνηθεί να την παρέχει σε παίκτη, εάν ο παίκτης παραβιάζει τους Όρους & Προϋποθέσεις της Εταιρείας ή εάν η Εταιρεία αντιληφθεί ότι ο παίκτης επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ή καταχραστεί την προσφορά που του προσφέρεται. Σε περίπτωση αποκλεισμού παίκτη από προσφορά, ο παίκτης θα ενημερώνεται αμέσως σχετικά με τον αποκλεισμό του.

6. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή καθώς επίσης και τα κέρδη που έχουν προκύψει από τη χρήση του, από λογαριασμό ο οποίος θεωρείται ότι καταχράται το μπόνους και προβαίνει σε αντικρουόμενα πονταρίσματα με σκοπό να καλύψει τις στοιχηματικές Προϋποθέσεις που απαιτεί το μπόνους.

7. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει οποιαδήποτε προσφορά ή και όλες τις προσφορές από οποιοδήποτε παίκτη ή ομάδα παικτών. Σε τέτοια περίπτωση, ο παίκτης θα λάβει αμέσως αιτιολογημένη ενημέρωση.

8. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει την προσφορά από έναν παίκτη ή/και μια ομάδα παικτών. Για οποιονδήποτε έχει παραβιάσει ή προσπαθήσει να παραβιάσει οποιονδήποτε από τους ειδικούς όρους των προσφορών ή διαπιστώσουμε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά για να αποκομίσει εγγυημένα κέρδη με αγοραπωλησίες στοιχημάτων (arbitrage) ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς, να ακυρώσουμε την προσφορά στον/στους λογαριασμούς αυτόν/αυτούς, καθώς και να αφαιρέσουμε όσα κέρδη προήλθαν από αυτό καθώς και από τυχόν επόμενα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μετά την πίστωση της προσφοράς.

9. Σε περίπτωση όπου η Εταιρεία έχει εύλογες υποψίες να πιστεύει ότι παίκτης ή ομάδα παικτών καταχράται ή προσπάθησε να καταχραστεί ένα μπόνους ή/και μια από τις διαθέσιμες προσφορές, διατηρεί το δικαίωμα να:

  1. Ακυρώσει το μπόνους/προσφοράς που έλαβε ο παίκτης ή οι παίκτες όπως και οποιαδήποτε κέρδη προέκυψαν από το μπόνους/προσφορά, και/ή
  2. Ανακαλέσει, αρνηθεί ή αφαίρεση ένα μπόνους/προσφορά από τον παίκτη ή τους παίκτες, ή/και
  3. Αποκλείσει τον παίκτη ή τους παίκτες από μελλοντικές προσφορές και/ή
  4. Προβεί σε μόνιμο τερματισμό του λογαριασμού του παίκτη με άμεσο χαρακτήρα.

10. Η κατάχρηση των μπόνους ή/και των προσφορών περιλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται, τα ακόλουθα:

  1. Παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων των προγραμμάτων μπόνους, δωρεάν στοιχημάτων ή οποιαδήποτε άλλης προσφοράς
  2. Το άνοιγμα πολλαπλών λογαριασμών για την ενεργοποίηση πολλαπλών μπόνους/δωρεάν στοιχημάτων ή οποιασδήποτε άλλης προσφοράς.

11. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της προσφοράς κατόπιν σχετικής έγκρισης της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και ενημέρωσης του παίκτη, να την αποσύρει οποιαδήποτε στιγμή ή/και να περιορίσει την διαθεσιμότητά της σε ορισμένους πελάτες. Σε περίπτωση αλλαγής των όρων της προσφοράς ή απόσυρσής της θα παραμένουν σε ισχύ οι όροι για τους πελάτες που ήδη έχουν λάβει την εν λόγω προσφορά κατά το χρόνο αποδοχής της, εκτός και εάν αποδέχονται τους νέους όρους σε περίπτωση αλλαγής.

12. Η Εταιρεία προσφέρει καλόπιστα προωθητικές ενέργειες (προσφορές) σε παίκτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να καταργήσει την πρόσβαση ενός παίκτη σε αυτά τα παιχνίδια, σε περίπτωση που υποπτευθεί δόλια χρήση αυτής της προσφοράς και, επίσης, εάν το κρίνει απαραίτητο, να τερματίσει άμεσα τη λειτουργία του λογαριασμού του παίκτη που έκανε την παράβαση. Σε περίπτωση που η Εταιρεία κλείσει έναν λογαριασμό παίκτη που έκανε παράβαση, δεν θα έχει ευθύνη για την αποζημίωση για τυχόν απώλειες παίκτη σε οποιοδήποτε παιχνίδι ή την επιστροφή ποσών στον λογαριασμό παίκτη. Ο όρος «δόλια χρήση» περιλαμβάνει ενδεικτικά τη χρήση λογισμικού ή/και το άνοιγμα πολλαπλών λογαριασμών, προκειμένου να αποκτηθεί αθέμιτο πλεονέκτημα σε μια Προσφορά. Σε όλες τις περιπτώσεις δόλιας χρήσης, Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει όλα τα κέρδη και τυχόν υπόλοιπο που απομένει στον λογαριασμό του παίκτη.

13. Σε περίπτωση διαφορετικής διατύπωσης της Ελληνικής εκδοχής των παρόντων όρων και προϋποθέσεων με εκδοχή άλλης γλώσσας, τότε η Ελληνική εκδοχή υπερισχύει. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας και οι ειδικοί όροι και προϋποθέσεις των προσφορών.

popuppopupGet In2bet AppRegulationsInformationSafer GamblingSafer GamblingCompany

Την διαχείριση του ιστότοπου την έχει η εταιρεία I.T.S Infinity Technology Solutions CY Ltd με αριθμό εγγραφής ΗΕ 399558 και έδρα την οδό Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, 80, Κτήριο Πάνος Εγγλέζος, 5ος όροφος, Διαμ./Γρ. 500, 1077 Λευκωσία, Κύπρος. Οι δραστηριότητες της εταιρείας είναι αδειοδοτημένες και εποπτεύονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) βάσει της άδειας Αποδέκτη Κλάσης Β με αριθμό B016 - η οποία ισχύει από 10 Φεβρουαρίου 2023 μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2025.

Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός. Παίξτε Υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Ο στοιχηματισμός από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά απο το νόμο. Για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια, μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα Ασφαλές Παιχνίδι

© 2024 in2bet.com.cy. ALL RIGHTS RESERVED.