Register

Διαδικασία παραπόνων

Η παρούσα πολιτική ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 06 Ιανουαρίου 2023

Το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει στην in2bet είναι να κρατάμε τους παίκτες μας χαρούμενους, ψυχαγωγημένους και πάνω απ' όλα ασφαλείς.

Η καλή αθλητική συμπεριφορά είναι κλειδί, εντός και εκτός γηπέδου. Το αθλητικό στοίχημα είναι ένα παιχνίδι αποτελεσμάτων και αυτά δεν θα είναι πάντα όπως τα θέλεις. Αλλά θα πρέπει πάντα να αισθάνεσαι ότι σε έχουν ακούσει και ότι σου έχουν φερθεί δίκαια και με σεβασμό, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτές είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις που θέτουμε στον εαυτό μας.

Γνωρίζουμε και κατανοούμε ότι οι παίκτες μας έχουν υψηλές προσδοκίες και από την in2bet. Δυστυχώς, μπορεί να υπάρξουν φορές που δεν θα ανταποκριθούμε σ’ αυτές τις προσδοκίες. Αν συμβεί αυτό, θέλουμε να το γνωρίζουμε. Αν, λοιπόν, επιθυμείς να υποβάλεις κάποιο παράπονο, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ανά πάσα στιγμή καθ' όλο το 24ωρο, καθημερινά, με τους πιο κάτω τρόπους:

 • email στη διεύθυνση support@in2bet.com.cy
 • Live chat
 • τηλεφώνου καλώντας στο 22053939

  Μόλις λάβουμε το παράπονό σου, θα διερευνήσουμε διεξοδικά την περίπτωση. Στόχος μας είναι να σου απαντήσουμε εντός 48 ωρών και, ελπίζουμε, να σε ικανοποιήσουμε.

  Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

  Εάν δεν συμφωνείς με την τελική μας απόφαση, μπορείς να υποβάλεις το παράπονό σου στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (complaints@nba.gov.cy).
  Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ρυθμίζει όλες τις στοιχηματικές δραστηριότητες στην Κύπρο και η in2bet είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της.

  Η διαδικασία υποβολής και εξέτασης παραπόνων που υποβάλλονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου έχει ως εξής:

  1. Σύσταση τριμελούς επιτροπής για την εξέταση παραπόνων ή παραβάσεων. Η επιτροπή έχει αρμοδιότητα να ακούσει οποιοδήποτε μάρτυρα και να πάρει γραπτές καταθέσεις από τυχόν εμπλεκόμενα πρόσωπα, τα οποία οφείλουν να δηλώσουν κάθε σχετική πληροφορία ή στοιχείο.

  2. Η διαδικασία εξέτασης παραπόνων διεξάγεται όπως καθορίζεται κάτωθι:

   a) Αποστολή αντιγράφου της πιθανής παράβασης ή του παραπόνου στον αδειούχο εναντίον του οποίου γίνεται η καταγγελία

   b) Το καταγγελλόμενο πρόσωπο καλείται να υποβάλλει τις παραστάσεις του, είτε αυτοπροσώπως είτε εγγράφως

   c) Η Επιτροπή δύναται:

    i. να καλέσει μάρτυρες και να απαιτήσει την προσέλευσή τους, την προσέλευση του καταγγελλόμενου, καθώς και του παραπονούμενου προσώπου
    ii. να αποδεχτεί οποιαδήποτε μαρτυρία, γραπτή ή προφορική, έστω και αν αυτή δεν θα γινόταν δεκτή σε τυχόν πολιτική ή ποινική διαδικασία
    iii. να απαιτήσει προσαγωγή κάθε εγγράφου ή άλλου τεκμηρίου που σχετίζεται με την υπόθεση

   d) Το καταγγελλόμενο πρόσωπο έχει το δικαίωμα να πράξει τα ακόλουθα, στην περίπτωση που αυτό απαιτηθεί από την επιτροπή:

    i. να υποβάλει προς την Αρχή ή/και το παραπονούμενο πρόσωπο γραπτή δήλωση ως απάντηση για το παράπονο
    ii. να υποβάλει στην Αρχή ή/και το παραπονούμενο πρόσωπο αντίγραφο οποιουδήποτε σχετικού εγγράφου που βρίσκεται στην κατοχή του, πρωτότυπου είτε πιστοποιημένου για την αυθεντικότητά του αντιγράφου, καθώς και οποιαδήποτε αλληλογραφία τυχόν υπήρξε ανάμεσα στα δυο ενδιαφερόμενα μέρη αναφορικά με το παράπονο ή την παράβαση

  Ακολούθως, αφού προβεί στην ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας, η τριμελής επιτροπή εξέτασης παραπόνων ή παραβάσεων καταθέτει το πόρισμά της στην Αρχή, πλήρως αιτιολογημένο και συνυποβάλλοντας όλα τα σχετικά στοιχεία, προς λήψη απόφασης.

  Εάν, με βάση το πόρισμα και τα στοιχεία που βρίσκονται ενώπιον της Αρχής, διαπιστωθεί ότι υπάρχει παράβαση των όρων της άδειας, τότε η Αρχή λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα.

  Η απόφαση της Αρχής κοινοποιείται γραπτώς στα δύο ενδιαφερόμενα μέρη.

 • popuppopupGet In2bet AppRegulationsInformationSafer GamblingSafer GamblingCompany

  Την διαχείριση του ιστότοπου την έχει η εταιρεία I.T.S Infinity Technology Solutions CY Ltd με αριθμό εγγραφής ΗΕ 399558 και έδρα την οδό Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, 80, Κτήριο Πάνος Εγγλέζος, 5ος όροφος, Διαμ./Γρ. 500, 1077 Λευκωσία, Κύπρος. Οι δραστηριότητες της εταιρείας είναι αδειοδοτημένες και εποπτεύονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) βάσει της άδειας Αποδέκτη Κλάσης Β με αριθμό B016 - η οποία ισχύει από 10 Φεβρουαρίου 2023 μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2025.

  Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός. Παίξτε Υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Ο στοιχηματισμός από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά απο το νόμο. Για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια, μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα Ασφαλές Παιχνίδι

  © 2024 in2bet.com.cy. ALL RIGHTS RESERVED.